Известие

Collapse
No announcement yet.

Selespeed - приказки с картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Положението е следното , ресет няма понеже е старата версия! За да тръгне калибриране до колкото разбрах трябва ръчно да се настрои на 28.5, правя го това ръчно и пускам калибрацията! Около 1 мин и изписва грешка в датчика на съединителя и в последствие растоянието се е изменило на 28.2 нямам идея, а колкото до гняс целия робот е така!!!
    И проблема като цяло е че отделя мн рязко , късно и ако не е на 3000 оборота гасне като автобус...че и по зле!!!
    фиат мареа 1.6 16V манекенката!!!

алфа 156 SELESPEED новата манекенка!!!

Comment

• Ами ако наистина датчикът не отговаря на изискванията на заложените в централата параметри? Т.е. да е за смяна

Comment

• Мисла си аз, понеже тоз дотчик отчита хода на вилката на съединителя , и след като променя стоъности , които не са строго зададени а се променят , не трябва ли да си работи!!!

Comment

• Той явно работи донякъде. Но са му се променили параметрите или е силно зацапан и затова компа дава грешка. Нещо като дебитометъра

Comment

• Имаш ли идея ако го измия с водоструйката , и обезмаслител , дали ще се сгъбяса още повече!!!А и съм пропуснал да спомена че като се запали максимум 3 пъти да включи на скорост и след това изобщо не отговаря нито помпата нито скоростите- Нищичко!!! Гасиш и всичко от начало

Comment

• Айде де някой нещо да сподели?

Comment

• ГЛУПОСТИ

Айде и още 1 проблем!!! изкара ми грешка Р1742 някав сензор с потенциометър , който май аз прецаках
                е нищо ще се зима нов но да видим от къде>>>???

Comment

• Човек вместо да изпотрошиш още 100 неща докато (не)разрешиш проблема, защо просто не отиде в сервиз дето разбират? Къде ти е сметката от цялата история, питам просто?

Comment

• Обяснявам!!! Колата е закупена през 2006 г. От мой приятел(10000лв) беше като нова 90000 реални км - от тогава и съм се наточил!!!!колата е обслужвана само при мен като никога несъм пипал селето освен за масло(смяна)!!! За колата никога не са жалени средства всичко ново и качествено (затова и все още е с компресия 11.5 на 4те цилиндъра)тва е основната причина да я взема!!! Селето почна да се ебава преди около година първо помпата , тлед това сферата и общо взето е това по робота!!!та идеята ми е че съм си казал че този робот ще се опитам да го попправя гвото и да стане !!! Еми това е да подходих немърливо и сега ще си платя!!!

П.п утре свалям робота и скоростите за ревизия!!!
                    Last edited by lagunata; d.m.y г., 21:19.

Comment

• Ами доколкото имам спомен от четеното във форума точно тези сензори и потенциометри се бъгваха от влагата.Мисля, че в "селеспийд" темата пишеха, че се чистят, подсушават и пълнят мисля с някаква грес(солидол) не смесваща се вода.След това се затварят и всичко ще е ОК няколко години поне...

В крайна сметка сферата смени ли я есента миналата година и с каква- оригинална или "ситроенска"?
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Да сменена е с нова оригинална не ситроенска ,против съм "побългаряването"
                        Last edited by lagunata; d.m.y г., 21:30.

Comment

• Съвсем сте забравили селетата!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от lagunata Покажи съобщение
                            Съвсем сте забравили селетата!!!!!!
                            Ако си от хората, ползващи руски - http://alfisti.ru/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=45233

Надявам се, че ще ти е полезно.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Ето и за англофоните.
                              http://selespeed.org/category/basic-selespeed-concepts/
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Един въпрос след толкова писания - струва ли си 147 2006 селе да си вземеш?

Comment

Working...
                                X